Close

Testcentrum DigiSterk / OLC DigiSterk

Samen Sterk in Digitaal Maatwerk

Bij Testcentrum DigiSterk kunt u terecht voor trajectbegeleiding en instructie-uren op het gebied van Digitale basisvaardigheden en Office-vaardigheden, denk hierbij aan vaardigheden zoals Word, Powerpoint, Excel, Outlook, etcetera. Op vaste tijden kunt u terecht op het OLC (Open Leer Centrum).Tevens kunt u hier ook terecht voor het toetsen van uw Digitale Basisvaardigheden.

ECDL Examens

ECDL Nederland is onderdeel van ICDL, International Certification of Digital Literacy. Onze missie is om wereldwijd de digitale vaardigheden te bevorderen van individuen, onderwijs en organisaties. Miljoenen mensen in meer dan 100 landen hebben inmiddels het ICDL-programma gevolgd in een van de meer dan 24.000 ICDL erkende examencentra.

 

Digitale vaardigheden zijn noodzakelijk in onze maatschappij. Om goed te kunnen functioneren in een leeromgeving én in een werkomgeving. Sterker nog: voor iedereen geldt dat je digitaal geletterd moet zijn. Daarom bieden wij praktische modules voor elke digitale vaardigheid.

Goed om te weten: bij het maken en up-to-date houden van deze modules werken wij samen met ICT-vakverenigingen, met het onderwijs, met uitgevers voor het onderwijs en met trainingsinstituten. Met een certificaat van ECDL ben je dus verzekerd van een waardevol bewijs van jouw digitale vaardigheden!