Close

Sluit een training af met een ICDL examen

DigiConsulent is een geaccrediteerd ICDL Testcentrum. ICDL biedt examens die voldoen aan de eisen van de digitale wereld van vandaag. Programma Digital Citizens om digitaal bij te blijven & ICDL Workforce modules die speciaal zijn ontworpen om de digitale vaardigheden van de moderne werkplek op te bouwen.

’21st Century Skills’

Creativiteit, kritisch denken, communicatie, samenwerken, probleemoplossend, productiviteit, techniek. Het werk en de vaardigheden die nodig zijn om het werk uit te voeren verandert. ’21st Century Skills’ is een concept dat ons helpt de vaardigheden te begrijpen die hier voor nodig zijn. Er zijn veel definities van wat 21e-eeuwse vaardigheden zijn, maar veel van die definities hebben betrekking op deze 7 vaardigheden.

Over ICDL

International Computer Driving Licence (ICDL) is een diploma voor de basiscomputervaardigheden. De speciaal door ICDL ontwikkelde modules helpen werknemers en kandidaten bij het effectief gebruiken van computertechnologie. Na het examen kan verder worden ontwikkeld om door te stromen naar ICDL Professional-modules.

Contactformulier voor vragen over ICDL diagnoses en examens.